Copy of PB230056


Nybörjarkurs i Biodling Planerar att starta en kurs till Våren -22Är du nyfiken på hur det ser ut inne i bikupan vad gör drottnigen.. hur hamnar honugen i honungsburken... Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på kursen. Kursen är på 11 gånger de teoretiska tillfällena är på hemgården i Viken. Vill du veta mer? Ring mig 070-5458980

Började som en hobby med 2 bikupor 2012. Har utvecklats sig till ett "biföretag" en bisysla till snickeriet nu har jag ca 50 bikupor.Andelsbiodling,kurser, föredrag och försäljning av honung mm.


Boka gärna in ett Föredrag"hur honungen hämnar i hunungs burken" och "hur livet i ett bisamhälle fungerar" På bilden är det ett föredrag för Nordvästra Skånes Senioruniversietet.Ring eller mejla honungskafferiet@telia.com 
 

honung nyslungad

Honung finns i 500 grams burk till  försäljning.Olika smaker beroende på vad bina hämtat för nektar.Kastanj maskros, raps, vitklöver  sommarblommor.Ring eller smsa eller kom förbi det lilla honungs huset och köp en burk eller två och lägg pengar i lådan eller swicha.Har även försäljning på Reko I Viken , Maria Stad och Råå.
välkommen

 

Bigårdar-22
Bikupa Paul jönska Trädgården Wiken
Parken Krapperup
Niagaria Bäcken
Lars Vikens Marker Viken
Christinelunds Marker
Lönhults Gård
Vikens Ry "hemma bigård"

Återförsäljare


Vill du bli återförsäljare eller hyra en bikupa. Hör gärna av dig! Till honungskafferiet@telia.com
Återförsäljare:

Tempo Viken
Lars Vikens Gårdsbutik

 

Första mat mässan som Honungs Skafferiet var med på. Älska mat mässan i Malmö Mässhallar tillsammans med Höganäs Salluhal.